iluvurl.com


Ini adalah produk terbaru aku, ILuvURL Link Cloaker. What the heck does link cloaker mean? Ia memendekkan URL yang panjang.

Contohnya kita nak share URL panjang ni kepada kawan-kawan:
http://www.google.com.my/search?hl=en&q=me3n&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGLL_enMY360MY361&ie=UTF-8

Ianya terlalu panjang dan sukar untuk diingati, jadi servis ini akan memendekkan URL tuh supaya kelihatan lebih kemas seperti di bawah:
http://iluvurl.com/GoogleSearch

Ia juga berguna jika korang ada link affiliate, bagi tujuan yang sama.

Servis ini PERCUMA. InsyaAllah sampai bila-bila.

Oh ya, memandangkan servis ini masih baru, alias yang cantik-cantik masih boleh dimiliki!

Klik iluvurl.com
5 comments:

Blogger Fieda wrote
Okay2.. dah try.. menarik..hehe

Anonymous sHafiq Q wrote
cam tak faham je bro menda pe tu...uhuhuh

Blogger Super Nia Hana wrote
kalo URL pendek takyah la ekk

Blogger ad3ck wrote
Fieda:
Gunalah, percuma :)

Shafiq:
Err tang mana ko tak paham bro?

Hana:
Kalau nak buat gak pong boleh ;p.

Anonymous sHafiq Q wrote
1- "produk terbaru aku"..ko develop menda ni ke bro?

2- share URL utk pe bro?ni kira cam kongsi2 maklumat eh?

rasanya menda tu kot yg ak tak faham bro..uhuhuh

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals