Apa Dalam Fikiran Kau Ni?
  • Hari ni cuti
  • Esok kerja
  • Kahwin, banyaknya tak siap lagi
  • Nak bayar deposit bridal
  • Bayar komisyen affiliate e-toyol.com
  • I need more time
  • Projek baru - www.sabunsegar.com
  • Betul ke nak beli kereta tahun ni? Lepas kahwin plak tu.
  • Nak cari rumah sewa
  • Sistem autoresponder ialah tool yang paling berkesan untuk bisnes internet
  • Malas nak layan permohonan kuarters
  • Tukar nama rumah - bil eletrik ada tunggakan RM100 lebih!
  • Warna tema hitam+merah
  • MU menang League Cup
  • Nak buat ebook baru
  • Lokasi bulanmadu?
  • Bisnes part time - 'tambah jajahan!'
  • Esok nak mintak surat akuan bujang
  • Esok nak apply cuti lagi, buat test HIV
  • I need more money
  • Projek baru - www.rahsiaduitfacebook.com
  • Nak beli 3 domain baru
  • Kancil, tolonglah bertahan
  • Buang 1 domain
  • Tak cukup tidur
  • Bilik berselerak
  • Dah lebih 2 minggu tak jogging ;c
8 comments:

Anonymous sHafiq Q wrote
bro..byknya ko nye projek baru..ada yg berhasil tak tu?mesti ko dah gemuk kan sbb tak jogging..=P

Blogger Mr PenyuBiru wrote
I need more money

lagi banyak ko nak,lagi skit ko rasa.

Blogger hanisakura wrote
btul ckp en penyu tu. baik ko bwk2 beristighfar n berilek2 sket. bnda leh setel :p

Blogger Super Nia Hana wrote
arghh... ko sebut pasal kawen and watashi plak rasa mcm tak cukup masa

byk kejaaaaaaaa....

Blogger ieza98 wrote
blanjer makan sate kajang kenapa tkde dlm list? :-(

Blogger The Zulus wrote
biar slow.. asal selamat! hahahaha~

Blogger pye:rudz wrote
kehkehkeh... kehkehkeh... kehkehkeh... no komen.

Blogger mamabio wrote
hahahah.. (gelak cara mikael)

aku pun xnak komen.. ahahh..

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals