Babi Halal


Siapa kata takde babi yang halal?
15 comments:

Blogger puterikurekure wrote
gile ah!!!!!!!

Blogger HEMY wrote
mmg daging babi..atau yg sebelah tu daging n sebelah tu je babi...tp apa pun..mmg tak beli la

Blogger Mohd Hafizd wrote
hahhh~ giler lahhh...

Blogger ieza98 wrote
eiiii yulkkkk

Blogger author:m!a wrote
eh.. apakah maksud ini? musykil.. *wondering*

Blogger debikdebuk wrote
Beef.. halal??

nama kat gerai tu ada Hj...

mamat ni guna stall Hj.Naguib tu kot..hehehe..

Blogger ad3ck wrote
ni berlaku kat Filipina (berdasarkan cerita dari laman web tuh) Kalau ikutkan mmg laa beef tuh daging lembu, tapi (mia, take note ;p) dalam gambar tuh ada 3 kepala, 2 kepala manusia, carik lagi satu kepala ;p.

Blogger Super Nia Hana wrote
ahahahaha
mmg huraian ko dahsyat beb!!
perlu ke ko mention 3 kepala ittew

pd hemat watashi..
diorang guna stall haji tu saja kot...

tp kalo haji tu mao jual beef gimana?
nk kena samak dulu gak kan
yuckkkkssss

Blogger The Zulus wrote
ganaz... memang ganaz... check guna bar code .. taip jakim halal bar code!

Blogger Insan Bokoh wrote
Mean..
Agak2 kalau lu lalu depan gerai tu.. kembang tekak tak?

Blogger Masy wrote
ku tau di mana satu lg kepala. kepala lutut. heh :p

bangang ah. hu~

Blogger DeeN wrote
Gila ah!!!

Anonymous lazaac wrote
wkt kecik2 kalo sakit hati, mesti ckp : babi tul! kuikuikui...

Anonymous en_me wrote
biler 'Allah' dan 'halal' sudah digunakan untuk semua agama kanns.. nauzubillah, uhuhu

Anonymous Anonymous wrote
Halal is not a verb firstly.
Second, I don't see anything wrong with saying,so i not believe in this matter.

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals