Genting Highlands
Last ku pi Genting Highlands, mase ku 6 tahun (klu tak silap la) Ahad lepas, ku pecah rekod, pi bercuti dgn rakan-rakan sebaya.


Snow World


Voted picture of the day ;p.


Antara ride yang paling chuak. Roller Coaster satu pong tak dapat naik disebabkan hujan :)


Ehem ehem. Ohok ohok.


Taman Dinasor


Snek Double Decker



Memandangkan gamba tak dapat lagi, so semua ku rembat dari Facebook dorang. ;p
9 comments:

Blogger Fieda wrote
hoho best2.. aku gak yg blom update entry psl genting nie.. huhu

Blogger achik wrote
gambar last cun.. nampak cam kat obersea.. ;p

Blogger Mr PenyuBiru wrote
cun aa dinasor dalam taman tu. dinasor jantan tu cam dari korea je.hik3...

ps: hadiah tuk batrisyia ialah pergi ke genting, tapi sebab musim ujang,maybe melencong ke sunway lagoon je kut.

Blogger ieza98 wrote
huwarghhh tk ajak pon mumuks :P

Blogger DeeN wrote
Satu2nya tempat yg aku selalu refuse nak pi. Hehehe... bukan ape, abes duit aku nanti.

Blogger Marissa wrote
meen.... eheh... i like!

Blogger Mohd Hafizd wrote
meen = maen & suka suki di genting~!! bestnyerrr

Blogger nur'ain wrote
pergh.. mesti syok

Blogger Super HaNa wrote
walawei..cantekkkkk!!!

1. teep tinggi dari ko ekk..ahakss

2. kt snow world tuhhhh...confirm boot yg korang pakai tu busuk dan basah..kalo salah...watashi berani suh penyu cium ko.
ahahhaha

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals