New Layout


Aku baru je siapkan banner baru. Cun tak? Cakaplah cun, cakaplah cun ahahaha. Eh, make sure korang tunggu 2 saat sebelum lampu jalan itu dibuka! Kalau tiba-tiba dah nyala, refresh blog ;p.

Layout blog kali ni nampak agak plain.

Aku suka plain.

Plain means Simple. Simple means A Lot. ;)
14 comments:

Blogger Mr PenyuBiru wrote
ok cun!


tapi



lagi cun kalu kosongkan aje banner tu.hehe..

Blogger pye:rudz wrote
banyak masa kau buat banner tu.

Blogger achik wrote
ok la, ok la aku cakap cun.. kasi can!! hahaha.. ;p

Blogger Super HaNa wrote
adoihh ko nihhhh
hebat bangat
wat la kt watashi satuuuuuuu!!!!!!!!


satu soklan..nape o cucuk hati ko and kuarkan ekkk???
tak phm aaarrrr

Blogger The Zulus wrote
kalau aku cakap cun, ko belanja KFC boleh?...

Blogger ad3ck wrote
penyubiru:
pandai auta ko skang kan? ;p.

pye:rudz:
tuh ar, esek buang masa buat bende2 ni je ;p.

achik:
terima kasih yang tak terhingga diucapkan kapada anda, sebagai peminat setia saya.

ahahahahah.

hana:
hang nak buat konsep camne? klu ada mase ku watkan ;)

cucuk hati dan keluarkan tuh simbolik meluahkan perasaan di hati ;)

zulus:
ko dah pun cakap cun, sebelum ko cakap cun. ehehehehe.

Blogger Super HaNa wrote
ko leh wat kan ke??
yippe!!!!

ko wat la cane punn....
memana ko rasa cam sesuai dgn watashi separa sewel nehh
muahhahahaha


ooo..kuarkan hati ko..
hmm...musti ko tak pandai nak ngayat teep kan?????
so ko kena kuarkan hati ko kasi sama teep..
muahahahhaha

Blogger Masy wrote
buatkan utk akak satuuuuuu

Blogger nur'ain wrote
ahahah. memang cun :D

Anonymous ––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– wrote
ooo..tidak cun!(nmpak sgt jeles) wakaka..

oit ko rupanya muhaimin ek..ek..ekk.. oooo..

Blogger risanur wrote
nice banner...
best ke keja kat tmpt baru sampai ada masa nak wat banner baru :)

Anonymous en_me wrote
simple ghitewww.. ihiks

Blogger Mohd Hafizd wrote
simple senang nk load~ buat untuk aku satuuuu~ hihi

Blogger Nem0 o0h Nem0 wrote
smart dowww!!! buat sendiri ker? cam tak cayer..hahaha

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals