Rubik's Cube


Ini jadi kegilaan aku sekarang. Ketagih bukan main.

Masa trafik sesak di MRR2 semalam pun ku berjaya menyelesaikan sekali.



Misi ku ialah menyelesaikan kiub Rubik sepantas mungkin. Berikut ialah 10 percubaan pecah rekod ku:

1. 10m 13s
2. 5m 8s
3. 4m 10s
4. 5m 16s
5. 7m 8s
6. 6m 3s
7. 4m 0s
8. 4m 15s
9. 5m 0s
10.3m 37s

Aku rasa aku dah terer, jadi ku nak tunjuk power depan anak-anak buah ku. Ini feedback mereka:

"Lambat la Papamin buat"
12 comments:

Blogger HEMY wrote
hahaha..aku stuck smpi layer ketiga...layer kuning tu nk kasi penuh tak terrer lagi..huhu

Blogger Mohd Hafizd wrote
hang memang terrer~!! aku tak penah bley settle~ hihi

nnti bagi tips weehhh

Blogger The Zulus wrote
aku tak boleh main benda tu.. aku kurang sabar...

Blogger Masy wrote
klu nak cepat, soh Papadom yang buat.

btw, akak x terer2 main mendalah ni. bagussss aa papamin. leh kawan dgn papa roach.

Blogger theconfused wrote
papamin... sowwyla wehhh.. lmbt reply... emel aku, liyana_azlyn[@]yahoo.[com]

sila anto cpt yekkk.... aku dh nak pos nehhh.. ;)

Blogger achik wrote
uish, dah la memandu sambil main.. pastu siap snap gambor plak.. isk isk isk.. *geleng kepala*

err errr aku x terer main ni.. rasanya x penah pass kot.. ;p

Blogger Super HaNa wrote
perghh..papadom ehh..papamin.diorang lg terror ke???

Blogger Fieda wrote
sudah tgk papadoom??
lalalala

hehe .. aku tak suka main itu sbb tak pernah dpt solve'kan ;p

Blogger Boo-lah wrote
perh siap record tu.. aku xpenah settle2 wat mende tu..

Blogger nur'ain wrote
paparoti. hehe.


anak buah selesaikan kiub tu bape saat?

Blogger ad3ck wrote
carik kat youtube banyak tutorialnye. anak buah cakap kawan dia boleh buat lagi laju ;p.

Blogger Abang wrote
Ni paling laju, 3 saat je dia buat.

http://www.youtube.com/watch?v=Yai61bX5LgI

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals