Revolusi
Akhir-akhir nih ku rasa ku dah banyak berubah. (Ku rasa lah)

Ku sering memikirkan kehidupan masa depan.

Ku jarang melayari internet semasa kerja (ngulor) .

Ku lebih suka meluangkan masa berborak dengan mak dan abah.

Ku jarang gelak besar.

Ku sering memikirkan tentang kesihatan diri.

Ku tak lagi tidur tengah hari masa lunch break.

Dan yang paling jelas sekali, ku da lama tak berblog.

Inikah revolusi? Atau hanya ilusi? Bagaikan mimpi jadi realiti?
18 comments:

Blogger The Zulus wrote
"Ku tak lagi tidur tengah hari masa lunch break".

AKU TIDAK PERCAYAAAAAA..TIDAAAKKK! hahahahaha.. lunch hour mesti ko kat bwh meja..

Blogger nur'ain wrote
Mungkin itu tanda2 kematangan. Atau tanda2 org nk kawin dan bkeluarga. Atau mgkn itu juga tanda2 org semakin berusia.

Tkpe. dunia maya ni bukannya apa2. dunia reliti tu yg paling utama :D

Blogger electroboy wrote
ler..rilek dulu min, awal lagi nak jadi dewasa... aduhh

Blogger ieza98 wrote
wahh! anjakan paradigma ke bai? ;-) ku tau kau jarang gelak besar sbb kau bukan lg berada di Aquarium. kan? kan? kan? :D

Blogger pye:rudz wrote
kau nak masuk tabligh ke? hahaha

Blogger Mohd Hafizd wrote
itu menjadi lumrah hidup..manusia pon ade turning point die~

slamat berposa~

Blogger zonaku wrote
ok apa.. tapi y last tu x leh blah...
x kira.. cari balik semanga blogging ko tu........

camana tempat baru????

Blogger opaq wrote
itu rasional sebenarnya....

Blogger puterikurekure wrote
tu namanya dah matang.
:)
bagus2. tranform jadik lebih baik, apa salahnya kan?

salam ramadhan ad3ck. 0-0 ok?

Blogger HEMY wrote
haha..alasan je sume tu...ko wat utk sedapkan ati tak hapdet..ahahahhaa

Blogger aim-a wrote
tanda ko da tua.

Blogger ––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– wrote
uikss..ape jadik dgn address blog lama ko tu?sory la lama x on9 huhu..

wei awek ko tu aku rasa aku kenal la. budak ACCP kan?kan?

Blogger ––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– wrote
This comment has been removed by the author.

Blogger Liliyuli wrote
perubahan yg baik tu xpe la..tapi berblog tu baik gak pe..huhu

Blogger risanur wrote
setiap manusia perlukan perubahan dlm diri...
ad3ck keja mana skunk???dah resign dr DAPAT ke???

Blogger Masy wrote
tnda2 semakin poyo kot. haha

Anonymous Anonymous wrote
meaning u wanna change towards a more positive lifestyle. Keep it up..

Blogger Super HaNa wrote
ohh..congrats adeck..
teruskan...

hang nk kawen dah ka??
ahaksss

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals