140709
Birthday siapa hari ni? Jangan tanya ;p.

Thanks for all the wishes.



Special thanks also to che chomot for the noice delicious treat.

14 comments:

Blogger DeeN wrote
Hmmm.. agak2 besday sape ek? Hahahaha!!

Apapun, Happy Birthday To Enche' AD3CK! Semuga dipanjangkan umur dan dianugerahkan kesihatan. Selamat utk semua!!

(Ko tak pi tinjau suasana ngundi kat Manek Urai ker, D3ck? Hahaha)

Blogger HEMY wrote
tak kisah la sapa pnya..moga dicucuri rahmat sentiasa..amiinnn

Blogger yOnnA wrote
bro, birthday ko ke? :p ngee happy birthday :)

Blogger Jard The Great wrote
ooo.. besday ko ghupernya..

hepi birthday ad3ck!

Blogger GadisHijau wrote
selamat ulang tahun sayang..erkk silap2, haha
sowi che chomot..:)

semoga panjang umur murah rejeki,aku da dgr mcm2 khabar angin pasal kau n che chomot kau itu..kalau agak2 nak anta kad jemputan tu, bgtau la awal2 sket..kawan2 ni nak prepare CPR takut terkejut beruk..ngeee

Blogger Mohd Hafizd wrote
hip hip nhorayyyy~

happy birthday ad3ck~

bila mau kawin??

eh, btw apa nama lagu tranformer yg ko gne for previous entry tuh...aku cari tak jmpe..

ape nama lagu nye eh~

Blogger Fieda wrote
Happy besday sekali lagi di sini....

hahaha...

letak gambar jer..

bila nak letak kad jemputan kawen ko??

hahahha

Blogger pye:rudz wrote
aku rasa birthday jiran aku yang selang 2 rumah lah hari nih. tapi dia manjang takde kat rumah.

takpelah, aku ucap happy birthday kat nko je lah wakilkan dia eheh ;P

Blogger Teropong Artis wrote
aku tau besday ko...hhuhuhu..tunggu ko online tp xonline..hahahha..anyway, appy besday bro!!jgn luper plan kiter..

Blogger Masy wrote
bday sape?

Blogger Super HaNa wrote
happy belated birthday adeck

pesal la ko ih jambu sgt

ahahahahah

Blogger Mr PenyuBiru wrote
hepi belated besday to _____.
(sila fill in the blank)

Blogger puterikurekure wrote
happy belated birthday ya!
=)

Blogger theconfused wrote
huh... aku br la msk blog ko ri ni... ye... ye.. aku lambat.. aku to..

heppi belated besday okeh! :P

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals