Misi Luarbiasa
Jika dikaji semula tempoh pengalaman kerjaku yang lepas sejak tahun 2005:

1. Syarikat pertama: 12 bulan

2. Syarikat kedua: 9 bulan

3. Syarikat ketiga: 4 bulan

4. Syarikat keempat: 9 bulan

5. Syarikat kelima: 2 bulan

6. Syarikat sekarang: sehingga ku berusia 58 tahun

Apa pandangan korang tentang target ini? ;p.
17 comments:

Blogger Marissa wrote
Dalam tempoh dekat 3 tahun ni... Aku baru 2 company, ko dah 5?

hebat gile nih. uhuhu... Tapi syarikat kedua tu paling best le.. sbb sama2 dengan ko. Ahah~

p/s: ACCP tak bleh dikira sbgai companykah?Uhuhuh...

Anonymous en_me wrote
umur ko baper sekang.. ehehe

Blogger DeeN wrote
Er... pandangan aku berjerebu buat masa ini. Nanti jap eh, aku nak tarik antena kasi tinggi sket. Huhuk!

Insya Allah! Mudah - mudahan, umo ko panjang, D3ck! Murah rejeki! ;)

Blogger HEMY wrote
tak mustahil kalau mmg ko dh serasi n permanent kat situ

Blogger Fieda wrote
JAp nape sampai 58 tak 55. hehe..

p/s:tips gi sambung blajar amek master pastu cepat sket naik pangkat..lalala

Blogger Jard The Great wrote
hmm.. ku rase draf ko naik mencanang.. tp smpi last tu.. gaji ko turun.. betul tak? ehehe

Blogger arianna adrizal wrote
tahniah. jam 4 nanti bole pekena teh =)

Blogger risanur wrote
mmg tak boleh nak lari dari target yg telah ditetapkan....kena bersabar je la...

Blogger azzam supardi wrote
Elok sangat la tu heh!

Blogger pye:rudz wrote
memang berwawasan!

Blogger Super HaNa wrote
watashi tak caya..
nnt ko musti nak kerja sendiri!

Blogger Masy wrote
syarikat last tu xleh arr suke2 nk keje 4 bln je.. hohehohehe

Blogger nhanania wrote
kalo tukar pun tukar govt gak..anyways congratz bro..da join govt..lps ni jgn jadi katak pisang lagi.

Blogger nasazfrog... wrote
insyaallah kok dipanjangkan umur, buleh yo sampai target tu... tak jadi hal lah,, kok ko seorg pekeja yang berdisiplin n rajin musti buleh.. :)

Blogger {lumut} wrote
kalau sekarg ko berusia 57 tahun stgh..aku rse bleh la kot..
=p.

jgn mrh.salam kenal.

Blogger green wrote
target ade tu bgs laa..
tp, apa plak plan lepas 58 thn ..

yg penting..keje la benda yg kita suka..
hati bahagia..
umur pun jg..

Blogger author:m!a wrote
dr 05 smpi skrg dah 5 tmpt keje? wah! impress.. pengalaman bnyk nih! muahahha..

anyway.. keje skrg smpi 58thn? hurm.. insyaAllah.. moga2 dimudahkan.. hehhe..
silalah bekerja keras.. hahaha! =)

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals