Kombat Zone PaintBall
Latipah bawak ku join kawan-kawan dia main paintball Ahad lalu. First time beb, memang best gile, ku rekemen korang pi sana, bukan nak suruh jadi terrorist, tapi korang mesti rasa, at least once. Kalau nak lepas geram kat bos memang sesuai. Klik www.kombatzonepaintball.com.my.

Statistik:
Peluru: 500
Ku kene headshot: 2
Ku berjaya tembak musuh dari belakang: 3 orang <~ bangga beb, bukan mudah nak pi lari ke base pihak lawan tanpa ditembak n berjaya tembak musuh dari belakang ;p.
Ku tembak tak kena
: Tak terkira!


Rasa macam dalam Counter Strike, LIVE


Berdepan dengan musuh ketat, dia nih nampak je inesen, tapi paling bahaya masa kat war zone.


Short break, before next war.


True hero never hides. ;p.


Dare to be..


in the War Zone?


Latipah kene 'eyeshot' ;p.


Berani?

Hampir semua ku tak kenal masa jumpa (dorang ni kawan kepada kawan kepada kawan Latipah), tapi lepas dapat tembak semua jadi kawan. ;)
10 comments:

Blogger HEMY wrote
LEH AJAK aku la lepas ni..kat mana ini tempat??mls nk klik web dia..ahahaha

Blogger Mr PenyuBiru wrote
kalu berani pakai peluru betul la.hehe

Anonymous en_me wrote
kalo pompuan berbintat belah depan jadi love bites tewww.. ekeke, sonoknyerrr

Blogger pye:rudz wrote
fuh, nampak "sedap" bintat kat belakang kau tu heheheh.

Anonymous ––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– wrote
huh! best siot! aku nk gak huhu

Blogger Super HaNa wrote
teep men gakk
wohooo...dahsyat okk!!!

musti ko kagum and tak berani nak sebarangan dgn teep lagi
kalo takkk..
kena tembakkk ooooo!!!!

Blogger ad3ck wrote
Hemy | Ieza:
Kat KKlub, Melawati. Next event ku ajak korang, jom.

Penyubiru:
Kalau pakai peluru betul ko takkan baca entri ni ahahaah.

En Me:
Kebanyakan pompuan pakai vest ye En Me ;p.

Pyerudz:
Sampai sekarang ada lagi ;p.

Hana:
Uish jangan cakap camtuh hana, seram sejuk ku dibuatnya eheheheehe.

Blogger Masy wrote
trattt tatatatatatatatat akak teringin tp tak sanggup plak nk kene tembak. apedaaa akak ni huhuh~

Blogger Mohd Hafizd wrote
best gler walaupon maen dalam ketakutan~!! hihi

Blogger Ayaq masak wrote
Yeahh paintball adalah "one of the things I have to do one of these days"...tapi ayoo ngeri tgk bengkak kat badan ko tu..serupa bekas BCG dah..hhuhuhu

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals