Pangkor
Ini kali pertama ku menjejakkan kaki di pulau ini bagi menghadiri percutian kursus induksi selama 10 hari.


Day 1

10 hari diisi dengan jadual penuh kursus yang bermula seawal jam 8:30am hingga 10:30pm.

Selain aktiviti kursus, kami (ku dan kawan-kawan) berpeluang beraktiviti bebas seperti bermandi-manda (hampir setiap hari), berbasikal, pusing satu pulau, bershopping dan pengalaman yang paling best ialah snorkeling, first time beb ;p.

(Eh, tadi ko cakap jadual penuh, tapi sempat plak beraktiviti bebas? Banyak plak tuh!)


Sebelum naik basikal


Bermandi manda di Coral Beach


Lepas shopping


Ku sebenarnya ada rasa nak muntah, especially masa bot berhenti tengah2 laut, tapi pura2 cool. ;p.


Sebelum snorkeling


Ada ikan! BESAR PUNYA!


Bagi ikan makan roti, tapi ada jugak ikan yang makan tangan aku!

Kaki plak, calar sana sini, pijak batu tajam.


Masa kursus, ini kesan esek nak beraktiviti bebas je masa ni tengah rehat jap



Memang banyak kenangan..ku pong ada tinggalkan sesuatu kat pulau tuh, berupa stokin koyak! ;p.
14 comments:

Blogger Kaseh NazLieza wrote
weeeeeeeee........stokin koyak...hahahha...bestnyer g pangkor...teringin gak nk g..

Blogger Nani # wrote
seronoknye ko tdo !

Blogger achik wrote
best best..

Blogger Frodo Baggins wrote
agak2 suar dalam lu koyak x bro?
wakakakkakakaka ~~~


>>____<< wooohaaa!!!

Anonymous semut api wrote
bro,
ko kursus induksi ke..kursus monteng? snokle bagai... :)

konfius la aku..

Blogger ad3ck wrote
Kaseh Nazlieza:
Orang tanya jenama apa, saya cakap Billabong (asal dari Berlubang ;p.)

Nani:
Kepenatan beb..bila ku sedar 2-3 orang member ku tengah amek gambo..cheh ;p.

achik:
+ best ;p.

Frodo:
Ada jugak..tapi tak berpeluang tinggalkan kat Pangkor wahahaha ;p.

Semut Api:
Sebenarnya ku sendiri pong konfius ;p.

Blogger Super Nia Hana wrote
ganassss ko..tggal stokin koyak lg ha...ahahahaha

Blogger Masy wrote
tayang stokin koyak lg, wekkkk~

Blogger ieza98 wrote
dah agak..mumuk bukan berinduksi..berpoya2 jer lebey..:P siap tunjuk stokin koyak tu..kawen kang mintak dekat teep stokin dekat semua hantaran :P:P:P

Blogger pye:rudz wrote
betul punya makan angin kau ye?

Blogger ad3ck wrote
Hana | Masy:
Sekurang-kurangnya boleh dijadikan kenangan terindah aahahaha ;p.

Kak Iza:
Amboi bunyi macam perli je? ;p.

Blogger ad3ck wrote
pye:rudz:
Sambil menyelam, minum air eheheehe

Blogger puterikurekure wrote
datang pangkor tak bagitau eh.

camne la stokin leh koyak. hehehe~

Blogger SHAHRIZAN wrote
bukan time rehat jer tido...time kuliah pon tido memanjang...kte xboleh salahkan min, penceramah tue yg boring...time mula kuliah jer ngtok,time ngtokla die nk mula kuliah..

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals