Latipah's Pregnancy: 16 Weeks
Get ready for a growth spurt. In the next few weeks, your baby will double his weight and add inches to his length. Right now, he's about the size of an avocado: 4 1/2 inches long (head to rump) and 3 1/2 ounces. His legs are much more developed, his head is more erect than it has been, and his eyes have moved closer to the front of his head. His ears are close to their final position, too. The patterning of his scalp has begun, though his locks aren't recognizable yet. He's even started growing toenails. And there's a lot happening inside as well. For example, his heart is now pumping about 25 quarts of blood each day, and this amount will continue to increase as your baby continues to develop.

Source: www.babycenter.com
  4 comments      Posted at 11:45 AM Tuesday, November 30, 2010
   Hairan
Aku hairan, tempoh hari seorang lelaki keluar dari rumah jiran perempuan yang ku kira penduduk baru masuk. Lalu ku menegur lelaki tersebut semasa dalam lif. Dia kata dia tunang kepada perempuan tadi dan tolong perempuan tersebut pindahkan barang. Tapi apa yang kau buat dalam rumah tuh dengan keadaan pintu tertutup? Persoalannya betul ke tunang? Dalam tahun ini ada 2 kes tangkap basah di kawasan perumahan ku.

Aku hairan, ada panggilan dari Jabatan Kimia pagi ni, bercakap pasal sampel DNA dan darah yang dia terima dari ku dan nak mintak ku confirmkan samada Saadiah ni ibu atau anak. Apa nih?

Aku hairan, bagaimana lukisan ini boleh siap dalam mesyuarat tadi



Memang hairan.
  0 comments      Posted at 11:22 AM Friday, November 26, 2010
   Internet
Internet helps us in many way today. You can find almost everything with internet. What is internet? Find it on the internet.

Download the internet here:



Source: w3schools.com
  5 comments      Posted at 8:27 AM Tuesday, November 23, 2010
   Sekitar Eid Adha
1 Salam Eid Adha buat semua. Fahamilah erti pengorbanan sebenar, bukan setakat makan daging korban sahaja.

2 Hari ni ku cuti..kau kerja? Padan muka ;p.

3 Lagu mendiang Michael Jackson, One Day in Your Life sering terngiang-ngiang di telingaku akhir-akhir ini.

4 27 ganjaran untuk solat berjemaah, 1 ganjaran untuk solat bersendiri. Simple math, kalau kita main saham dan dapat ROI 27 kali ganda berbanding 1 kali ganda, tak nak ke?

5 Latipah is 14-week pregnant.

Check up on 16th

6 Mimpi ku malam tadi, ku nampak tsunami dari jauh lalu menjerit kepada seluruh penduduk asrama untuk mengosongkan bangunan, namun akhirnya diperlekehkan kerana tak ada apa-apa berlaku.
  2 comments      Posted at 8:03 AM Thursday, November 18, 2010
   2 In The Morning
It's 2am+ now, I cannot sleep because I slept late yesterday because I went home late because I worked overtime up to 3am the day before.


Doing Disaster Recovery Test here

Conggratulations to Hana (Latipah's cousin) on your enggagement day [Bigger photo]

So I share these 2 photos because it's 2 in the morning.
  0 comments      Posted at 2:35 AM Sunday, November 14, 2010
   Calar


Bangun pagi ada 2 calar kat pipi kanan dan kiri ku. Takde lah sakit sangat, cuma hairan bagaimana calar tersebut boleh terhasil dengan panjang yang sama dan hampir simetri di kiri dan kanan. Kuku, ku potong pendek hari Jumaat lepas, tak mungkin disebabkan jariku. Latipah juga mengakui tidak melakukannya. Lagipun dia tidur pada masa yang sama.

Apekah?

Adekah?

Mungkinkah?
  8 comments      Posted at 6:04 PM Tuesday, November 9, 2010
   29.10.2010

Celebrating Latipah's birthday at PD

Selamat hari lahir muchuk, semoga panjang umur dan murah rezeki :)
  5 comments      Posted at 8:53 AM Tuesday, November 2, 2010

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals