Sekitar Eid Adha
1 Salam Eid Adha buat semua. Fahamilah erti pengorbanan sebenar, bukan setakat makan daging korban sahaja.

2 Hari ni ku cuti..kau kerja? Padan muka ;p.

3 Lagu mendiang Michael Jackson, One Day in Your Life sering terngiang-ngiang di telingaku akhir-akhir ini.

4 27 ganjaran untuk solat berjemaah, 1 ganjaran untuk solat bersendiri. Simple math, kalau kita main saham dan dapat ROI 27 kali ganda berbanding 1 kali ganda, tak nak ke?

5 Latipah is 14-week pregnant.

Check up on 16th

6 Mimpi ku malam tadi, ku nampak tsunami dari jauh lalu menjerit kepada seluruh penduduk asrama untuk mengosongkan bangunan, namun akhirnya diperlekehkan kerana tak ada apa-apa berlaku.
2 comments:

Blogger DeeN wrote
Salam d3ck,

Hmm... mmg lama giler aku tak masuk sini, sampai tak tau bila kau kawen. Tup, tup Tipah dah 14 weeks pregnant ekk... mubarakko la dosti. Tahni'ah!!! Patut time loading asek kuar waiting latipah.com jek.... hehehehe...

Kem salam Puan Muhaimin ek!! ;)

Blogger Mr PenyuBiru wrote
no 3 tu pasal ko letak earphone kat telinga pahtu pasang lagu mj tu.

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals