Hi 5
1 Hari ni ku amek leave, hantar Latipah ke klinik untuk buka buku merah. Alhamdulillah, semuanya lancar.



2 Doakan keselamatan dan kebahagiaan ku dan Latipah ye. She is 10-week pregnant now. Terima kasih di atas komen anda :).



3 Esok (21 Oktober 2010) meja makan yang kami beli di Ikea akan tiba, tapi kerusi tak de lagi! Temporarily out of stock!!gedegang!

4 Dapat SMS mengarut nih melalui Maxis broadband, ku belum pakai Ass-Throw lagi ok.



5 Album kahwin tak siap dengan alasan sibuk dengan program menteri oleh fotografer. Dulu janji 2 bulan. Masa mintak duit laju je, memang macam gampang. ;p.
14 comments:

Blogger nur'ain wrote
Tahniah! Semoga selamat semuanya. =)

Blogger Mr PenyuBiru wrote
She is 10-month pregnant now

hah?? biar betik?? dah 10 bulan tak bersalin salin lagi.

Blogger me3n wrote
nur'ain: Terima kasih, blog mmg tak bg org baca ke? ;p.

penyubiru: Sejurus lepas baca komen ko, ku terus betulkan, siap letak bold sekali. ;p.

Blogger Mr PenyuBiru wrote
hehe..aku dah agak dah. yg dekat photo blog pun ko kena betulkan jugak.

pepehal tahniah sekali lagi dan selamat menempuh keadaan dimana ko kena bersabar banyak² dgn karenah isteri mengandung.bersedia dr segi mental & fizikal.

Blogger hanisakura wrote
terkejut aku tgk komen en. penyu. siap die letak kat blog die lak tu. korg baru je kawin. camner bleh lebih dr 3 bln lak nih. rupenye ko salah. huhuuhuhuh.....

Anonymous spide wrote
erm..teringat lak last year..en suami siap balik dari sabah utk program buku merah nih..hehehehe.

InsyaAllah...selamat sume...no worries la bro!!

Ko nda dapat lagik album even dah full byr...astaga..kami dulu...team amik gmba tu..tak bg byr abis selagi diorang x bg album...:|

~~ teep..take care...segala alahan yg datang..hadapi la dgn tabah...ok!!

Blogger Super Nia Hana wrote
sweeeetttnya pic first!
and ko jgn harap king watashi ley amik gambar camtu sesama selagi watashi tak amik gambar,eekeek

selamat menempuh 2 alam..eh...alam yg ke dua..-->layan karenah isteri pregnant..

cea..cam watahsi lelaki plak kuar statement sama cam penyuk

Anonymous sw33tdarling.com wrote
waaaah dah lama tak masuk sini.. sampaikan tuannya dah bakal menimang anak...

tu laaa, link blog duk bawah sekali, takde status update punya pasal.... apasal erk??

Blogger aim-a wrote
tergelak aku bace komen penyu :P tahniah teep n meen :D

Anonymous kak ieza wrote
larr..tak dapat album lg ke? patot tk ajak lg mai umah tengok :P hahah..anyway congratss mumukss. eh anyway kalo de changes lg dekat page bole kowtim tak?

Anonymous semut api wrote
album kawin tak jadik lagi... 'rezeki' pulak yg menjadi yer.. :)

Blogger Nem0 o0h Nem0 wrote
tahniahhhhhhhhhh!!!

Blogger Journalist wrote
wah tahniah! tak lama lagi sy dapat anak sepupu ;))

sepupu latipah.

Blogger achik wrote
tahniah.. :)

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals