What is up?
1. 3 giant broadband telah disenarai pendek untuk digunakan di rumah Putrajaya, Celcom dan Digi dah test, boleh tahan kelajuan masing-masing..malam nih Maxis plak. P1 Wimax langsung takde coverage, memang ku POTONG siap-siap lah ;p.



2. Ku ada peperiksaan undang-undang Isnin depan, mohon doakan kejayaan :)

3. Hari ni ada lawatan dari Menteri KDN Brunei, bukan senang peranan sebagai ajk protokol!



4. Ku tengah cari laptop,
HP - ada yang kata banyak hardware problem
Dell Vostro - banyak overheated
ASUS - So far dapat feedback yang bagus at least dari 3 orang
Ada cadangan dan pendapat? atau pakai laptop cap AYAM je?

5. Last but never the least, Alhamdulillah, ada berita gembira :)
15 comments:

Blogger zonaku wrote
ajk protokol sgt ssh.... blh rosak majlis kalau tersilap.....



compaq kurang seswai, adaptor mudah rosak, skrin mudah jadi tv rosak, berbelang....



berita gembira?????? umat muhammad bakal bertambah?????

Blogger hanisakura wrote
laptop? x tau. haha

berita gembira?? biar benar?? kalo benar, tahniah la eh :p

Blogger ieza98 wrote
studio xps..;-) kaler maroon hehe..wahh congrats mumuk..dapat anak sedara baru la daku eh..;-)

Blogger sHafiq wrote
1- broadband tu leh main test2 camtu je ke bro?dorang bagi testing period eh?

2- doa terbaek bro utk ko

3- ajk protokol..kiranya..part 2 tu leh lepas ar tu..eheheh

4- acer camne bro?so far ok kot..

5- tahniah bro..lu mmg hebat..ahahah

Blogger aim-a wrote
papa min? hihihihi

aku pakai dell inspiron 1420..dah nak masuk 3 tahun..ok je...:) lenovo pun olrite gak. stakat ni dua dua tak de problem :)

Blogger me3n wrote
zonaku:
Ku setuju, Compaq memang tak masuk list senarai pendek! ;p.

Amiiiiiiiinnn.

hanisakura:
Amiiiiiiiinnn.

kak iza:
Amboooii cadangkan yang mahal2 je eh..;p.

Amiiiiiiiinnn.

shafiq:
1. ku rembat kawan2 punya la bai, mana ada testing period ahahha

2. trimas ;p.

3. yang nih ku tak paham struktur ayat ko yang bercelaru tuh..

4. boleh ambil kira juga..

5. Amiiiiiiiinnn.

aim-a:
Amiiiiiiiinnn.

terima kasih atas cadangan yang diberikan.

Blogger pye:rudz wrote
tahniah.

Blogger anw4r wrote
kongratulasi.

Blogger Mr PenyuBiru wrote
laptop ni ikut cara kita guna jugak, kalu beli yg bagus pun kalu kita guna lasak,memang akan rosak jugak. kalu ko nak tahan lasak punyer,beli yg RM18K punyer. tough laptop.

tahniah bro! selamat menjadi bakal ayah!

Blogger mamabio wrote
tahniah!! bertambah keluarga misa.

Blogger spide wrote
-Maxis ar bro...line clear..xder caj tambahan ye..hehehe
-Good Luck!! n ape brg jadik ajk protokol...best lagik ajk makan..hahahaha...
-ramai kater acer ok..tp..tak tau le..
~~ aku pakai HP je...nasib la ok lagik smpai sekarang...tgk tuan jugak kot...hahaha
-last but not least...teep awal tahun depan..aku awal tahun berikutnyer...hehehehehe...
~~ Congrats...sile jaga teep sebaiknyer... :)

Blogger nani wrote
tahniah korang !! :)

Anonymous en_me wrote
ghitewww..

Blogger puterikurekure wrote
tahniah! Due bila?

Blogger PnConfused wrote
wah3...


papa to be kah???


happy for you babe!

Post a Comment
Get back to home


Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals