Rubiks


Ini menjadi kegilaan ku sekarang:
Rubik's Cube 3x3, 3x4
Rubik's Cube 4x4
Rubik's Mirror Blocks Cube
  14 comments      Posted at 12:04 PM Tuesday, December 29, 2009
   Take 5
1. Kerja full time dan part time yang bertimbun-timbun tak mengizinkan ku mengemaskini blog ini. Harap maaf.

2. Sejak mula mengamalkan peminuman susu rendah lemak tinggi kalsium 2-3 minggu lepas, tulang-tulang kat badan ku terasa lebih mampat lah.

3. Aku dah dapat nametag! selepas 2 bulan bekerja. Lepas ni kalau ko tak tahu nama jugak, ku tulis nama ku kat dahi!



4. Tumpang simpati di atas kejahilan



5. Kenapa City sering bermain di kepala?
  15 comments      Posted at 9:22 AM Wednesday, December 23, 2009
   Mimpi
Baru-baru ini ku mengalami 2 mimpi yang secara peribadi ku meletakkannya di dalam kategori ngeri.

Mimpi 1:
Ku memandu sebuah kereta sedan (tak pasti kereta apa) dan sedang berlumba dengan sebuah van biru buruk yang berada di belah kanan. Sedang asyik melihat ke kanan memerhatikan pergerakan van tersebut yang boleh tahan lajunya, ku terlanggar kancil di hadapan pada kelajuan melebihi 100km/j.

Mimpi 2:
Ku tembak mati seorang lelaki yang (ku tak ingat dia buat apa, tapi perkara remeh) lalu melarikan diri apabila dikejar polis. Walaubagaimanapun ku begitu yakin walaupun ditangkap ku tak dikira bersalah kerana bunuh bersebab!

Kedua-dua mimpi ini menyebabkan ku terbangun dalam keadaan jantung yang berdebar-debar dan hampir seluruh badan dipenuhi peluh dingin.

Kepada pentafsir mimpi, apakah yang akan berlaku?
  20 comments      Posted at 10:26 PM Sunday, December 13, 2009
   Rubiks X
This video shows simple steps to set different cube side center colors ;) (apart from the free promotion ;p.)

Youtube Video:


Blogger Video:
video
  7 comments      Posted at 8:14 PM Sunday, December 6, 2009
   Apa Hal?
1. Melihat keyword Bunkface yang sedang meningkat drastik, ku beli www.bunkface.net

2. Tak cukup tidur

3. Rekod Rubiks terkini: 1 minit 17 saat

4. Aku baru je create blog Toyol @ e-toyol.com/blog

5. Teep cakap kat ku "You hope my dear". Ku jawab "That's very brave of you!"

6. Lepas bawak Vios abang ku, rasa macam nak beli satu. Pagi ni bawak Kancil rasa macam bawak kereta sorong.
  12 comments      Posted at 7:50 AM Tuesday, December 1, 2009

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals