Salam Ramadhan


Mug biru tuh akan terus berada di situ sampai tengah hari ni lepas cuti raya nanti. Dalam mug tuh ada apa, ku tak tau. Sebab ku tak pasti ku dah basuh ke tak. Mungkin last sekali sebelum puasa hari tuh ku buat minum air milo, atau air teh. Tak ingat. Siapa yang tak puasa, nak minum air lebih tuh, minumlah.

Apa pun, Salam Ramadhan. Selamat berpuasa semua! ;)
  15 comments      Posted at 7:05 AM Wednesday, August 26, 2009
   Revolusi
Akhir-akhir nih ku rasa ku dah banyak berubah. (Ku rasa lah)

Ku sering memikirkan kehidupan masa depan.

Ku jarang melayari internet semasa kerja (ngulor) .

Ku lebih suka meluangkan masa berborak dengan mak dan abah.

Ku jarang gelak besar.

Ku sering memikirkan tentang kesihatan diri.

Ku tak lagi tidur tengah hari masa lunch break.

Dan yang paling jelas sekali, ku da lama tak berblog.

Inikah revolusi? Atau hanya ilusi? Bagaikan mimpi jadi realiti?
  18 comments      Posted at 8:28 PM Wednesday, August 19, 2009
   Padini Clearance Sale 09


Ku rase nih shopping paling gile pernah ku buat seumur hidup. ;p.

1 blazer, 1 beg, 3 baju kerja, 3 seluar kerja, 4 baju kasual.

Shopping mengalahkan perempuan. Tapi ramai je pompuan yang lagi gila shopping kat sana hehe.

Thanks especially to Kak Iza sebab sudi teman dan tunjuk jalan hehehe.

Dah cukup! Nih shopping untuk setahun!
  15 comments      Posted at 10:00 PM Friday, August 7, 2009
   The Proposal
5th of August 2009 is our 2nd year being in love relationship.



We celebrated the day at Floria Putrajaya 09. Also had good time having fish spa, lake cruising around the city as well as lake view dinner.

The best part was I got a chance to have this decisive question asked, witnessed by beautiful Putrajaya night and the full moon.



You guess the answer. ;p

5th of August 2009 is the date that I will remember. Forever.
  20 comments      Posted at 1:32 PM Thursday, August 6, 2009
   1 Week Break
I'm on one week break, planning to rest and refresh mind before beginning new life at the new place. Again. Please, not again. ;p. But at the same time I have critical missionS to be completed within this week. Very very critical that it could change my life forever.

Tips: By listing down things to do, you'll have your work well organized.
  11 comments      Posted at 7:18 AM Monday, August 3, 2009

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals