BBQ I Love
Me and friends were having a babi-q bbq party last week.

Nice. Best. Kenyang. I like.


Aku berlakon jaga ayam with Marini.


Gang steamboat.

a 3-second break:
Watched akademi fantasia 8, eh tah baper tah. Aku rasa suara aku nyanyi dalam tandas lagi sedap haha.
break ends.


Yeah. Hari makan sedunia.


Having meeting.

You: Siapa yang macam Stephen Chow tuh?
ad3ck: Laa. Tu la aku.

~da
  0 comments      Posted at 9:58 PM Saturday, March 24, 2007
   Aku Tangkap Pencuri!
Perkara neh berlaku Sabtu lepa..

you: Ar, tengok tajuk pong ku da agak mesti cam cerita ari tuh kan?
ad3ck: Ee. kisah benar la neh. betul neh.
you: Hah sambung la!

Perkara neh berlaku Sabtu lepas.

Aku baru balik dari surau lepas solat subuh. Keadaan gelap dan sunyi.

Sampai rumah aku. Tiba-tiba nampak dahan pokok mangga aku tuh bergoyang. Aku terkejut beruk sket sambil cepat-cepat tengok tempat goyang tuh.

Aku nampak dia! Jelas. Aku yakin, dia neh la pencuri* yang menjadi buruan ramai tuh! Tapi dia tak nampak aku. Inilah peluangnya. 'Aku mesti tangkap ko!' Da la aku memang bengang ngan ko!!** Aku masuk umah jap. Ambil apa yang patut.

Cepat-cepat ku keluar balik. Dia ada lagi. Tapi nampaknya dia cam cuba melarikan diri ke bangunan rumah kedai depan umah aku tuh. Aku menghampirinya dari belakang. Dia tak perasan lagi.

Cepat-cepat aku tangkap dia!

Hahaha ku berjaya tangkap! Akhirnya! Yes!







you: Ko tangkap pencuri? ah tak cayer ah aku.
ad3ck: Aku kan Spiderman!
you: Tunjuk sket bukti?
ad3ck: Kat bawah neh gambar-gambar pencuri tuh!
























































you: Mane?
ad3ck: Scroll down la lagi. hehe padan muka.






























































::click to enlarge::


Pencuri aka musang pandan tuh tengah tengok aku!


Usha tak puas hati


Bukan senang weh nak amek gambar de neh!




you: Cheh. Kata dapat tangkap? mana gambar ko pegang dia?
ad3ck: Aku tangkap gambar jer la.
you: !dang!


*pencuri mangga
**bengang sebab ari tuh la!


~da
  0 comments      Posted at 6:53 PM Monday, March 19, 2007
   I am Not Spiderman
Still looking for the answer asked in this post? click here.


I thought I was Spiderman until I took this test.

It tells:

Your results:
You are Hulk
























Hulk
85%
Spider-Man
75%
Catwoman
70%
Robin
65%
Green Lantern
65%
Superman
60%
Batman
60%
Iron Man
55%
The Flash
55%
Supergirl
48%
Wonder Woman
38%

You are a wanderer with
amazing strength.



cheh.

Try it yourself. Kalau xda keje la. Kalau ada? Pegila buat keje!

~da
  0 comments      Posted at 3:46 PM Thursday, March 15, 2007
   Deskto~
Atas permintaan ramai (cheh padahal awek neh sorang jer yang tag hehe), aku diminta untuk "Show me your money desktop".

Yer. Inilah printscreen desktop aku yang chun tuh biasa2 je. mase neh baru lepas format. so desktop tak penuh serabut lagi dengan file yang bukan2 hehe.




Resolution: 1024 x 768 pixels
Monitor: CRT 15" ~> bahagian blakang da hitam. tunggu masa nak meletop jer kuang3x.

Aku suka tukar wallpaper ikut suka hati aku hehe.

Ar nah, next mangsa:
1. Penyubiru
2. Ween
3. Titicaca
4. Wear
5. Achik

~da
  0 comments      Posted at 8:42 AM Tuesday, March 13, 2007
   Visible to Everyone
It's been 47 years since the last time I blogged haha.


ku diarah jaga penyu kura2 oleh anak buah aku.

Finished the project. But going to have another later. Free at least at the moment. I think I need to rest. Like Kura2 Penyu, thinking of going cuti-cuti Malaysia hehe. The project report/documentation is due on 23/3. 22hb aku wat la haha.


nampak jer cam comel, tapi pengotor!



oi!! tindan2 tuh nak wat per plak tuh?!

~da
  0 comments      Posted at 11:57 AM Saturday, March 10, 2007

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals