Poco Poco
Semalam masa nak balik Kak Iza poyo ajak aku tengok geng pantry menari poco-poco kat studio. Sampai kat situ dorang dah start menari. Niat di hati datang sekadar nak menonton. Aleh-aleh Pak Teh tarik aku desaknye "Jom ar sekali".

Dengan perasaan teruja bercampur malu, aku cuba ikut dorang. Pak Teh, Abg Lan dan Kak Reen jadi mentor tunjuk ajarku sifu hahaha.

Step aku memang lintang pukang. Tapi seronok. Tapi disebabkan malu tak terhingga kepada senior2, aku menari tak lama dan keluar awal dari studio tuh.


Tak payah carik aku, awal2 aku da keluar dari gambo gara-gara malu haha

Pagi tadi masa tengah mandi, tanpa disedari kaki ku tergerak ikut step semalam!
  0 comments      Posted at 9:00 AM Friday, April 3, 2009

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals