The Weird Things Of Six
Atas permintaan ramai, (cheh, padahal 13May & Penyu jer yg tag!) aku diminta listkan 6 benda pelik tapi benar tentang aku hehe.

Here they are:

1. Pakai cincin kat ibu jari kiri. tah. sebab ku kidal kot.

2. Walaupon ku tido awal setiap hari, ku cepat ngantuk lagi-lagi masa kat opis haha.

3. Tak boleh tengok pompuan potong aku. bukan potong aku! potong aku masa tengah drive. Mesti ku nak potong balik. ~> kalau ade peluang ar.

4. Walaupun belajar menulis seawal 5 tahun, tulisan tangan aku burok gile sampai skang!

5. Walaupun ku orang kL sejak lahir, ku seringkali sesat dalam kL plus banyak lagi jalan kat kL neh ku tak tahu!

6. Walaupun aku sibuk ngn project skang neh, ku sempat lagi tulis post neh haha!

Sasaran berikutnya:
1. Titicaca
2. Titicaca
3. Titicaca
4. Titicaca
5. Titicaca
6. Titicaca ~> haha padan muka ko!

please note: me is still bz until at least next 2 weeks. sori tak dapat menyinggahkan diri ke blog rakan2!

~da
  0 comments      Posted at 12:41 AM Sunday, February 25, 2007
   The Class Of Stars
Looking for the answer asked in this post? click here.


[click the pic to enlarge kalau nak tgk mamat macho kat blakang tu haha]

I've been more than 3 months now here training for building up the career as a professional programmer(cheh, poyo nampak. talking about poyo, recently aku esek dapat gelaran poyo jer. apsal hah?). I love this class dow. The best class I've ever been in. Period. Lagi2 dapat jadi CR haha.

Am very busy at the moment with very-soon-to-due project so I may be on hiatus for quite some time pasneh.

You: Bestuh, sempat lagi nak tulis post neh. Pegi la siapkan project!
ad3ck: yer, yer.


Till then see ya! goin to be missing u guys surely. :(

*jangan sambung letters kaler ungu!

~da
  0 comments      Posted at 9:38 PM Thursday, February 15, 2007
   First Time Main Dengan Perempuan
Merujuk title kat atas tuh, saje ku nak kongsi pengalaman macamane rasenya first time main dengan perempuan.

You: Ar, neh mesti cerita poyo ko macam Tragedi Berdarah hari tuh kan?
Ad3ck: Laa. tak laa..

Kami memang dah lama saling mengenali. Dah macam lebih dari kawan. Lebih dari kawan biasa. Banyak kenangan indah yang kami lalui bersama.

Baru-baru neh, dia ader menyatakan hajat untuk bermain bersama aku. Tanpa berfikir dua kali, aku terus sahaja bersetuju. Ini kerana seringkali dia cakap aku lemah, mudah tewas, tak tahan lama. Sebagai lelaki, itu macam satu cabaran kelakian bagi ku. Aku nak buktikan yang aku neh kuat dan tahan lama!

Kami set masa. Hari ini. Kami dah bersetuju untuk main di taman. Tempat yang sesuai di mana couple2 selalu main. Aku dah sediakan semua alat keselamatan supaya tak terlajak perahu!

Scene bermula:
Dia: Wah panjangnya**!
Aku: Kenapa, takut?
Dia: Mari kita tengok siapa yang takut.
*darah siapa tak berderau dengar ayat camneh?. Aku tak tahan lagi.*
Aku: Jom start skang jugak!
Dia: Can hardly wait.

Kami memulakan permainan. Di peringkat awal, sama2 kuat. sama2 bertenaga.

Dia: Ah. Ah.
Aku: Ah. Ikh.
*Kami sama2 tergelak.*
Dia: Aaah.
Aku: Fuuh. Ikh.

Selepas lebih kurang 15minit.

Dia: Cukup, cukup. da la weh. Sakit da neh. Ah!
*Ahaa, tadi berlagak sangat. baru padan muka ko!*
Aku: Aik? tak sampai 15 minit da nak berhenti?
Dia: Ko laju sangat laa. Tak kesian kat aku ke?
*Aku tak peduli. Selagi belum sampai klimaks, aku takkan berhenti!*
Aku: Ah, biar ko rase. kan best rase macam neh? Aku baru nak panas neh. Ah. Ah.
Dia: Ye, ye. aku kalah!
*Itu yang aku nak dengar hahaha!*

Scene lepas main:
Dia: Dasat gak ko eh? Sampai nak kejang aku dibuatnya.
Aku: Biasa ar. Tu la ko suka sangat pandang rendah kat aku. Kan da kalah. Padan muka.
Dia: Sowee. Hehe, best gak jogging dengan ko. nanti bebila jogging sama2 lagi nak?
Aku: No problemo. :)


**track jogging
~da
  0 comments      Posted at 5:41 PM Sunday, February 11, 2007
   Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41
ad3ck: giler ah. ku ada exam sok.
you: exam per?
ad3ck: tuh la yang ku tulis kat title tuh..ee, ko baca tajuk ke tak?
you: oO..
ad3ck: sempat lagi nak menaip kat sini haha.
you: studi?
ad3ck: haramm..tapi ekspektasi aku tinggi gak nak at least pass first exam neh hehe.
you: bestuh? apsal tak studi?
ad3ck: tak. bukan ku tak studi. giler ah. tak banyak sumber nak refer dow. ku banyak refer kat sini je.
you: ok per. banyak gak maklumat.
ad3ck: yer. ku tau. tapi masalahnya baru satu perenggan ku baca dah ngantuk!
you: !Dang!

~da
  0 comments      Posted at 9:22 PM Friday, February 2, 2007

Profilo
Hotlinks
Divisions
Daily Doses
What's New
Posted B4
Booked
I Do Surf
Home | e-toyol.com | Latipah | Premier Goals